14 Ağustos 2009 Cuma

TrabzonCell Üzerine





Trabzonspor yeni gelir kaynakları elde edebilmek için çalışmalarını devam ettiriyor. Sadri Şener yönetiminin daha önceden HES gibi gelir getirici yatırımlara yönelmesinin ardından şimdi TrabzonCell uygulaması başlatıldı. Buna göre Trabzonspor taraftarları Avea ürünü olan TrabzonCell hatlarını kullandıkça kulüplerine para kazandıracaklar. Faturaların yüzde otuzu Trabzonspor'un kasasına girecek. 1 milyon hat sınırı geçildiği zaman 20 trilyon gibi bir para Trabzonspor'a kalacak.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener kendisinden sonra getirisi olacak önemli projelere imzasını atmaya devam ediyor. Sadece bu özelliğinden dolayı dahi her türlü takdiri hak etmektedir. Bir Trabzonspor taraftarı olarak başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelelim eleştiri kısmına. Trabzonspor , Trabzon şehrinde doğmuş ama bu şehrin sınırlarının ötesine ulaşmış bir takımdır. O sebeple bu uygulamanın isminin Trabzon olması uygun düşmemektedir. Trabzon ve Trabzonspor birbiriyle ilişkili ama birbirinden farklı kavramlardır. Trabzonspor'u destekleyen ve Trabzon kökenli olmayan nice futbolseverin olduğunu bile bile mikro milliyetçi bir bakışla bu hattın ismini TrabzonCell koymak Trabzonspor'u bir şehrin sınırları içerisine hapsetmek demektir. Umarım bahsettiğim hassasiyeti başka projelerde göz önüne alırlar.

0 yorum: