18 Temmuz 2009 Cumartesi

Transfer Söylentileri




İngiltere

Aston Villa , Middlesbrough takımının oyuncusu Stewart Downing ile sözleşme imzaladı. Bu transferi gerçekleştirebilmek için Aston Villa’nın 24 yaşındaki Downing’in bonservis bedeli olarak kulübüne 12 milyon pound ödediği söyleniyor.

Manchester City, Everton oyuncusu Joleon Lescott için 20 milyon euro değerinde bir teklifte bulundu. David Moyes’in hiçbir oyuncusunu satmayacağını açıklamasına rağmen Manchester City’in teklifini 24 milyon euro gibi astronomik sayılabilecek bir bedele çıkartacağı söyleniyor.Manchester City ayrıca Tothenham takımının kanat oyuncusu David Bentley ile ilgilenmektedir.

Blackburn, Rapid Wien’in forvet oyuncusu Erwin Hoffer ile ilgilenmektedir. 22 yaşındaki oyuncuya Avrupa’nın başka önemli takımlarıda talip.


İspanya

Barcelona, İnter’in fantastik golcüsü Zlatan İbrahimovic’i renklerine bağlamak için harekete geçti. Basına yansıyan haberlere göre Barcelona bu oyuncu için 40 milyon euro para ile Samuel Eto’o ve Alexander Hleb gibi iki oyuncusunu İbrahimovic için bonservis bedeli olarak vermeyi teklif etti.

Valladolid , 2,5 milyon euro karşılığında Real Madrid’in genç forveti Alberto Bueno’yu transfer etti.

İtalya

İnter , Bayern Münih’in başarılı defans oyuncusu Lucio ile anlaştı.

Fransa

Lyon, 18 milyon euro karşılığında Lille takımının yıldız oyuncusu Michel Bastos ile sözleşme imzaladı. Lyon ekibi bu oyuncuyla dört yıllık anlaşma yaptı.

Amerikalı forvet Charlie Davies , Sochaux ile anlaştı

0 yorum: