31 Mart 2010 Çarşamba

Trabzonspor'un Transfer Çalışmaları ve Ibricic Aşkı





Trabzonspor önümüzdeki sezonun çalışmalarını şimdiden başlattı. Transfer haberleri bizim medyamızda ne yazık ki doğruluk endişesinden ziyade tiraj kaygısı ile yer almaktadır. Bu sebeple dış basında çıkan haberleri önemsemekte fayda var.

Trabzonspor'un yeni sezonda takıma yapacağı takviyeler için Hırvatistan piyasasında çalışmalar yaptığı Hırvat medyası tarafından bugün dile getirildi. Girişimde bulunulan oyuncunun Hajduk Split takımının yıldızı Senijad Ibricic olduğu ilgili haberde yazmaktadır.

Bu habere göre Hajduk Split bu oyuncunun bedeli olarak Trabzonspor'dan 6 milyon euro istemiş. İbricic'in 2014 yılına kadar kulübü ile anlaşması olduğunu ve bu durumun en önemli pazarlık unsuru olacağı yazılmaktadır. Ayrıca Trabzonspor'un daha önce Ibricic'i bir çok kez izleyip transfer girişiminde bulunduğunu ama sonuç alamadığı ise haberin bir başka ayrıntısı olarak görünmektedir.

Buna ek olarak ilgili haberde Trabzonspor'un Francisco Javier Yeste ile Atiba Hutchinson'u transfer etmek için çalışmalar yaptığı yazılmaktadır.


Bu haberin doğruluğu konusunda şüphem yok. Zira Rukavina'nın Hırvatistan'a dönmek isteği iddialarını düşünecek olursak böyle bir transfer gerçekleşebilir. Tabiki istenilen bedeli ödemek şartıyla. 6 milyon euro ihtiyacınız olan biryıldız oyuncu için çok olmasa gerek diye düşünüyorum.

Kaynak

2 yorum:

Great White dedi ki...

Yeste' nin yaşı doldu, pek bir halta yaramaz artık..

Ibricic bizim ihtiyacımız olan bir adam değil. Ofansif ortasahadan ziyade santrfor lazım şu takıma..

Hutckinson' u da biz sulandığımız için tanıyorum sadece..

Yahu dedikodular bile bunlardan iberetse gerçek transferler nasıl olacak kimbilir..

Uzunoğlu dedi ki...

Ibricic dedikodu gibi değil Soner. Faydalı olur mu tartışılır elbet ama alınabilirse vizyonsuz yöneticilerimiz ilk defa vizyonlu bir iş yapacaklar. En azından kaliteli bir oyuncu.