11 Mart 2010 Perşembe

Sadri Şener'in Garip Açıklamaları






Sadri Şener hakkında yazı yazmaktan bıktım usandım açıkçası. Sağolsun başkanımız her gün bir başka malzemeyle çıkıyor karşımıza. Arada sırada kendi sorumluluklarıyla alakalı açıklamaları da görmek isteriz.

"Bursaspor'un gidişini tebrik ediyorum. Biz şampiyon olamayacaksak Bursaspor şampiyon olsun." Bu sözler büyük kulüp olduğunu iddia eden bir kulübün başkanına ait. Daha sezonun bitmesine epeyce zaman varken bu açıklamayı yapmak aslında Trabzonspor'un başarısızlığının Sadri Şener tarafından ilanıdır. Peki bunun farkında olan sayın başkan o oturduğu koltukta hala neden oturmamaktadır. Yoksa aklına ilk geleni söyleyen Sadri Şener'in açıklamalarını ciddiye almamak mı gerekir.

Biraz düşününce bu açıklamanın alt metin mesajlarını ortaya çıkartabiliriz. Bursaspor ile alakalı lüzumsuz açıklamaları dolayısıyla o camiadan tepki çekmişti Sadri Şener. Bu şekilde sanırım Bursaspor camiasına zeytin dalı uzatmak istemiştir ama bir çuval inciri berbat etmiştir bu açıklamasıyla. Olayın sakıncalı iki yönü var kanımca. Birincisi ; büyük bir takımın hedefi her zaman şampiyonluktur eğer şampiyon olamıyorsa kimin şampiyon olduğuyla değil neden kendisinin şampiyon olamadığına kafa yorar. İkincisi ise ; şampiyonluk mücadelesinde olan takımlarla daha karşılaşmadan şike gibi çirkin iddialara zemin hazırlar bu açıklamalar.

Umarım bundan sonraki yazılarda Sadri Şener'in Trabzonspor ile alakalı bir açıklamasını konu ediniriz.

0 yorum: